A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Az állatok - fejlesztő játék

Ár:
4.490 Ft
Óriás dominó játék - 28 darabos
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2018. december 19.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ08104
További képek

Leírás és Paraméterek

Gyönyörűen illusztrált óriás dominó játék a francia djeco játékgyártótól. Az óriás dominó játékokkal fejleszthetjük a kisgyermekünk koncentrációs képességét és kudarctűrő képességét. Később ezekre a képességekre igen nagy szükség lesz az életben! Játékok kiválasztásánál mindig érdemes odafigyelni, hogy a gyermek képességeinek megfelelőt válasszunk; az egészen kicsiknek érdemes óriás méreteket választani, hogy felkeltsük érdeklődésüket és hogy könnyen meg tudják fogni a játékokat. Alapanyaga: laminált kemény karton Doboz mérete: 17 x 17 x 17 cm. 28 db dominó kártya mérete: 16 x 7,6 cm Életkor: 3+

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal