A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Bata plus - stratégiai kártyajáték gyerekeknek

Ár:
2.650 Ft
Stratégiai kártyajáték gyerekeknek
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás GLS-el: 2021. május 13.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05134
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Fejleszd a logikádat Djeco kártyajátékkal! Játék célja: öszegyűjteni az összes kártyát. Klasszikus kártyajáték. A játék elején osszuk szét a kártyákat a játékosok között. A paklit mindenki úgy tegye maga elé, hogy a kép ne látszódjon. Kezdőghet a játék! Mindenki fordítsa fel a legfelső kártyáját és tegye az asztalra, akinek nagyobb értékű a kártyája az viszi a kört, de vigyázz mert a legkisebb értékű kártyát kirakó játékos kérheti, hogy mindenki tegyen egy második kártyát is az asztalra, hátha megfordul a szerencse. Amennyiben egy második körre is sor kerül, össze kell adni a kártyák értkét, és az viszi a kört, akinek összesen több pontja van. Azonos pontszám esetén indulhat a csata! A csatától és a kártyajátékról részletes leírást melékelünk rendelés esetén! :-) Életkor: 7-12 év Játékosok száma: 2-4 fő. Kártya szám: 36 db Játék időtartama: min. 15 perc Djeco kártyajáték csomagolása: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm.

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház