A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Beasties - kártyajáték gyerekeknek

Ár:
2.650 Ft
Stratégia és memória kártyajáték gyerekeknek
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. június 19.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05132
További képek

Leírás és Paraméterek

Stratégia és memória kártyajáték a Djeco-tól. Nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek ajánljuk ezt az igazán izgalmas kártyajátékot. Kártyajáték tartalma: 21 db kártya: 9 db allat és szín kártya (kétoldalas) + 6 db csak szín kártya és 6 db csak bogár kártya. Játék menete: A játék elején 3x3 alakzatba kell lerakni a 9 db kétoldalas állat és szín kártyákat az asztalra. Minden játékos arra törekszik, hogy a játék elején kihúzott állat vagy szín egy sorba kerüljön, (egymás mellett legyen 3 kártya). A legfiatalabb játékos kezdi a játékot, a 9 db (3x3) kártya közül egyet megfordít. A kártya fordítással gyorsan megváltozik a helyzet, lesz akinek fontos allat vagy szín tűnik el és lesz akinek pont jól jön egy-egy fordítás hiszen előkerülhet az az állat vagy szín amit keres. De vigyázz, az ellenfél észre ne vegye, hogy melyik állatból vagy színből akarsz sort kirakni! Ki neyri a játékot? Akinek a leghamarabb sikerül sorba rendezni állat kártyákat és a szín kártyákat. Beasties kártyajátékról részletesen, példán keresztül: A játék elején minden játékos húz magának egy "csak szín" kártyát és egy "csak állat" kártyát. Ezeket a kártyákat nem szabad megmutatni a többi játékosnak. A kihúzott kártyákból kell a játék során minden játékosnak sort alkotni a 3x3-as alakzatban. Például: ha csigát húztunk a játék elején, akkor egy sorba kell kerüljön 3 csiga, s ha például a kék színt húztuk, akkor egy sorba kell hogy kerüljön 3 kék színű kártya. Amikor sikerül egy keresett kártyát, például a csigát egy sorba állítani, akkor a játékosnak be kell mutatni a nála lévő csak csigát ábrázoló kártyát. Így neki már csak szín kártyája maradt, s ezért csak a színekre kell figyelnie. Amikor sikerült a kék színeket is egy sorba rendezni, akkor be kell mutatni a saját kék kártyát. A játékot az nyeri aki hamarabb gyűjti össze a szín és állat kártyát. Minden Djeco kártyajátékhoz részletes magyar nyelvű leírást mellékelünk. Életkor: 8-99 év Játékosok száma: 2-4 fő. Kártya szám: 21 db Játék időtartama: min. 15 perc Djeco kártyajáték csomagolása: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm.

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház