A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Grimaszok - memória kártyajáték gyerekeknek

Ár:
4.690 Ft
Memóriafejlesztő kártyajáték gyerekeknek
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2020. október 01.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05169
További képek

Leírás és Paraméterek

Memóriafejlesztő gyerek kártyajáték a Djeco-tól. A játék célja: megjegyezni a grimaszokat és minél többet kitaláltatni a többiekkel. A játékot 2 fős csoportok játszák. Az egyik csoport mutogatja a grimaszokat a másik csoport pedig ki kell hogy találja hogy mit mutatnak neki. A kártyák különböző méretűek (kicsi és nagy) illetve különböző színű a hátoldaluk, piros és zöld. Különböző csapatok különböző kártyákat húznak a játék során. A kártyajátékhoz részletes leírást mellékelünk. Életkor: 6-99 év Játékosok száma: 4 Kártya szám: 72 db Játék időtartama: min. 10 perc Kártyajáték csomagolása: 15,6 x 11,7 x 2,8 cm.

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház