Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Mistiboo - kártyajáték gyerekeknek

Ár:
3.590 Ft
Párkeresős kártyajáték gyerekeknek
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás GLS-el: 2023. január 27.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05116
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Párkeresős kártyajáték a Djeco-tól. Játék célja: a képpárok alkotni anélkül, hogy a mérges cica a játékos kezében maradna. Játék menete: osszuk szét a lapokat a játékosok között. Mindenki keresse meg a kártyái között a párokat. A párokat le kell tenni az asztalra. A maradék kártyákkal indulhat a játék. Mindig a soron következő játékos húz a mellette ülő játékos kártyáiból egyet. Amennyiben a kihúzott lappal tud párt alkotni a játékos, akkor azt maga elé teszi, ha nem tud párt alkotni a kihúzott lappal, akkor beteszi a többi kártyák közé és a játék megy tovább. A játékot úgy kell befejezni, hogy nehogy nállad maradjon az mérges cica! A kártyalapok foszforeszkálnak, így sötétben is lehet velük játszani. Életkor: 4-7 év Játékosok száma: 2-4 Kártya szám: 33 db (16 db kártyapár + 1 db mérges cica) Játék időtartama: 10 perc

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház