A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco - Oroszlán és barátai

Ár:
5.490 Ft
Oroszlán és barátai - Óriáspuzzle 6 különböző nehézségű kirakóból
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás GLS-el: 2020. augusztus 27.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ07146
Hogyan kapom meg?
További képek

Leírás és Paraméterek

Egy fantasztikus kirakó, ami nagyon sokféleképpen használható! A dobozban 6 kirakó van, 3 különböző nehézségi szinttel: két kilenc

darabos, két 12 darabos és két 15 darabos kirakó. Ezeket a gyermek fejlettségi szintje alapján lehet külön-külön is

használni, de ha már mind ki tudja rakni, akkor ezek egymáshoz is illeszthetőek, így egy vicces, majdnem másfél méter magas állattorony alakul ki.

A játék közben a vadállatok nevét, jellemzőit is megtanulja a gyerek.

Életkor: 3+

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház