A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Oware - Bolhás kutya társasjáték

Ár:
3.590 Ft
Logikai társasjáték
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. április 24.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05206
További képek

Leírás és Paraméterek

Bolha gyűjtögetős társasjáték a Djeco-tól. Játék megkezdése előtt mindkét játékos maga elé helyezi a kutyust és minden rekeszbe 4 bolhát tesz. A soron következő játékos felmarkolja az egyik rekeszből a bolhákat és egyesével ekezdi lerakni a soron következő rekeszekbe, mindegyikbe egyet. Ki nyeri a játékot? Akinek több bolhát sikerül a játék végére összegyűjteni. Részletes játék leírást mellékelünk a játékhoz. Életkor: 8-99 év Játékosok száma: 2 Játék idő: min. 15 perc Csomagolás: 38 x 16 x 3 cm

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal