A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Pitit-kem's - kártyajáték gyerekeknek

Ár:
2.650 Ft
Stratégiai kártyajáték gyerekeknek
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. április 25.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05127
További képek

Leírás és Paraméterek

Stratégiai kártyajáték a Djeco-tól. Csak azok nyerhetnek akik tudnak másokkal együttműködni. A játék elején csapatokat kell alkotni. Minden kuytának van egy gazdija, így ők egy kártya párt alkotnak. Akinek sikerül a játék során összegyűjteni egy kártya párt, annak jeleznie kell a csapattárs felé, hogy pár van a kezében. Csak az tarthatja meg a párt, aki úgy jelez a csapattársának, hogy az ellenfél azt nem veszi észre. Az ellenfél pedig minden mozdulatra figyel, hiszen sosem tudhatja, hogy mikor jeleznek egymásnak a párok. Életkor: 7-12 év Játékosok száma: 4 vagy 6 fő. Kártya szám: 36 db Játék időtartama: min. 10 perc Kártyajáték csomagolása: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm.

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal