Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Selyemmajmok - kártyajáték gyerekeknek

Ár:
3.490 Ft
Megfigyelős kártyajáték gyerekeknek
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás GLS-el: 2024. január 29.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05186
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

A megyfigyelés és gyorsaság játéka a Djeco-tól. A selyemmajmok nagyon hasonlítanak egymásra, de csak hasonlítanak. Ha nagyon figyelsz biztos taálsz egyformát is. A játék célja: elsőként megtalálni a kártyák között egy adott szín és tevékenység kombinációját. Előkészületek: 3 vagy 4 játékos esetén osszunk minden játékosnak 3 lapot, 5 játékos esetén 2 lapot, 6 játékos esetén pedig 1 lapot. Minden játékos maga elé teszi a lapjait, színes oldallal felfelé. A többi kártyát középre, egy pakliba tesszük, szintén színes oldallal felfelé. A játék menete: aki következik, felfordítja a pakli legfelső lapját és szürke oldalával leteszi az asztalra a pakli mellé. A játékosok így egy színes és egy szürke lapot látnak egymás mellett. A játékosok olyan lapot igyekeznek találni, amin egyszerre látszik: − a szürke kártyán látható testhelyzet − a színes kártyán látható háttérszín. Ha a fenti kombinációt mutató kártya: − látható az asztalon (a pakli legfelső lapja, vagy egy játékos elé kitett lap), aki elsőként rákoppint a lapra, megnyeri azt. − nem látható az asztalon, akkor a pakliban van! Aki elsőként rákoppint a paklira, megnyeri a szürke kártyát az asztal közepéről. Minden alkalommal, amikor nyersz egy kártyát, magad elé kell tenned a színes oldalával felfelé. Kivétel: ha egy játékos elé kitett lap mutatja a helyes kombinációt és a játékos meg tudja védeni a lapját úgy, hogy elsőként rákoppint, ő az asztal közepéről a szürke kártyát veszi el és teszi maga elé színes oldalával felfelé. Vigyázat: ha hibát vétesz, elveszítesz egy lapot, amit be kell tenned középre a színes oldalával felfelé. Aztán a következő játékos felfordítja a pakli legfelső lapját, leteszi a már lent lévő szürke lapra (szintén szürke oldallal felfelé) és megy tovább a játék. Mikor ér véget a játék? A játék akkor ér véget, ha valakinek sikerül adott számú kártyát begyűjtenie. - 3 játékos esetén a győzelemhez 8 lap kell. - 4 játékos esetén a győzelemhez 7 lap kell. - 5 játékos esetén a győzelemhez 6 lap kell. - 6 játékos esetén a győzelemhez 5 lap kell.

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház