A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Solitarie - Logikai társasjáték

Ár:
4.790 Ft
Logikai társasjáték
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. június 20.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05213
További képek

Leírás és Paraméterek

Klasszikus játék a Djeco-tól, egy játékos részére. A játék célja: úgy ugrálni a golyókkal a pályán, hogy végül egy maradjon a pályán. Játék menete: tegyük fel a golyókat a táblára, úgy hogy a középső mező kimaradjon. Indulhat a játék! A játék során át kell ugrani az egyik golyóval a másikat, úgy hogy az "ugró" golyó üres helyre érkezzen. Azt a golyót amit átugrottunk, le kell venni a pályáról. Így egyre kevesebb golyó marad a pályán. De vigyázz, mert nem is olyan egyszerű azt elérni, hogy a játék végén csak egy golyó maradjon a pályán. Életkor: 6-99 év Játékosok száma: 1 Játék idő: min. 10 perc Csomagolás: 21,5 x 21,5 x 3 cm

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház