A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Színes állatok - fejlesztő játék

Ár:
3.890 Ft
Nagy méretű memória játék - 32 darabos
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás GLS-el: 2020. augusztus 27.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ08110
További képek

Leírás és Paraméterek

Gyönyörűen illusztrált memória játék a francia djeco játékgyártótól. A memória játékokkal fejleszthetjük a kisgyermekünk vizuális memóriáját, koncentrációs képességét már igen kicsi kortól. Később az iskolában ezeknek a képességeknek nagy hasznát veszik majd! Játékok kiválasztásánál mindig érdemes odafigyelni, hogy a gyermek képességeinek megfelelőt válasszunk; állatos memória játékot azoknak a kicsiknek ajánljuk, akiknek egy 7-8 cm-es karton lap megfogása már nem okoz gondot. Az egészen kicsiknél fontos, hogy a memória párok illusztrációja teljesen különböző legyen, hogy könnyen meg lehessen különböztetni a lapokat egymástól. A kártyák alapanyaga: laminált kemény karton Doboz mérete: 14,5 x 14,5 x 14,5 cm. 32 db kártya mérete: 7,8 x 7,8 cm Életkor: 3+

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház