A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Építőkocka - 50 darabos - fajáték

Ár:
4.568 Ft
Fa építőkocka formaválogató dobozzal
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. július 24.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W95003
További képek

Leírás és Paraméterek

A kisgyermekek elöször csak egymásra pakolgatják a kockákat. Építenek tornyokat, aztán amikor megtanulták, hogyan kell egymásra pakolni egy pár építőkockát úgy, hogy az ne dőljön le, kezdődhet a bonyolultabb alakzatok építése. 

Az építőkocka fejleszti a kisgyernek finommotoros készségét, koncentráció készségét, logikai készségét. Később, amikor már az építőkocka önmagában már nem köti le a kisgyermek figyelmét, nagyszerűen használhatók szerepjátékokhoz, hiszen építhető belőle alagút a kisautóknak, favonatoknak, vagy akár egy kis házikó a kedvenc állatkának.  

50 darabos építőkocka szett amihez egy formaválogató doboz tartozik.

Ebben az építőkocka szettben a kockák mérete 2,5 cm x 2,5 cm. 

Életkor: 2+

További fa építőkocka játékokat itt találsz.

A játék CE jelöléssel ellátott.

Pár szó a termék gyártójáról: 

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház