A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Videó

Favonat szett - 120 darabos

Ár:
19.500 Ft
Favonat készlet - 120 darabos - nagy
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W90902
Hogyan kapom meg?
Fa vonat szettek
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-03-28

Leírás és Paraméterek

Ez a 120 darabból álló favonat szett tele van elágazásokkal, rövidebb hosszabb fasín elemekkel, kiegészítőkkel. A szetthez tartozik egy átkelő sorompóval, egy híd elem, favonatok mozdonnyal, vagonokkal, fa autó, fák, emberek, faházak.
Életkor: 3+


Ha fontos hogy gyermeke természetes fából készült játékokkal játsszon, akkor a favonat gyerekjáték igazán jó választás. Mi azért ajánljuk jó szívvel ezeket a játékokat, mert fából készültek, mert hosszú időre leköti a kisgyermek figyelmét és játszva fejleszti a kombinációs készségét, logikáját.


Pár szó a Woodylandről, a fa vonatok gyártójáról:
A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják, és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház