A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Favonat fűtőház - garázs

Ár:
7.570 Ft
Favonat játékhoz tartozó fűtőház - 5 beállásos garázs- fajáték
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. május 29.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W90816
Hogyan kapom meg?

Leírás és Paraméterek

Egy kis garázs ahol a favonatok este pihenhetnek.

A favonat sínkészlet kiegésziítő eleme a favonat garázs. A játék vonatok itt tudnak pihenni és az éjszakai pihenés után innen indulnak újra el. Összesen öt mozdonynak jut hely ebben a garázsban. A játék két részből áll, az elágazásból, ami natúr színű illetve a parkolóból, ami felett a piros garázs tető látható.

Ezzel a kiegészítővel a gyerekek többek között azt is megtanulják, hogy ha egy játék vonat éppen aludni igyekszik akkor meg kell várni amíg az beparkol, s csak aztán tud a másik vonattal kihajtani, hiszen csak egy sínen lehet be- ill. kigurulni a játék garázsból. Így, játékon keresztül tanulják a kicsik a felnőttek világát.

A játék legnagyobb átmérője 50 cm.

Életkor: 3+

Pár szó a gyártóról:
A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal