A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Katicás-virágos nagy golyóvezető - fajáték-90309

Ár:
8.500 Ft
6.390 Ft
Megtakarítás 25%
Nagy golyóvezető katicás és virágos gyöngyökkel
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2020. július 17.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W90309
Hogyan kapom meg?
További képek

Leírás és Paraméterek

Miközben a gyermek egyenként végigvezeti a kis katicát, a favirágokat, fagyöngyöket a golyóvezető, mindkét kezének ügyessége fejlődik,megtanul koncentrálni és elsajátítja a különböző színek, formák nevét is. A játék nagy mérete már a kisebbeknek is sikert ígér.
Életkor: 2+

A doboz mérete: 29 x 20,5 x 30 cm (hosszúság, szélesség, magasság)

A játék mérete: 25 x 20 x 28,5 cm (hosszúság, szélesség, magasság)

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház