A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Mágneses Európa térkép puzzle - 3 az 1-ben kirakós fejlesztő fajáték - W91231

Ár:
9.990 Ft
Mágneses Európa térkép puzzle - 3 az 1-ben kirakós fejlesztő fajáték 
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2020. november 26.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W91231
További képek

Leírás és Paraméterek

Tanulj játszva! 

Hol van Magyarország? Merre van Róma? Merre van Ausztria? Hol található a Colosseum? Hol van az Északi sarkkör? Vajon hol közlekedik a piros emeletes autóbusz?

Három az egyben játék! Lehet vele egyszerre kirakózni, tanulni és képkeresős játékot játszani. 

A kirakós játékkal Európa országait tudod kirakni, úgy hogy a mágneses puzzle darabkáknak megkeresed a helyét!

Amikor a kirakóst befejezted; minden kicsi darab a helyére került, vedd elő a kis zsákot, amiben a téma képek vannak. Húzz ki egy kis képet a zsákból és keresd meg a helyét az Európa térképen. Nem is olyan egyszerű, ugye? Viszont biztos lehetsz benne, hogy egy pár játék után már becsukott szemmel is tudni fogod, hogy melyik országot merre találod, vagy hogy hol is van az Eiffel torony.

Igazi fejlesztő játék óvodásoknak, kisiskolásoknak!

Életkor: 4+

Mérete: 75 x 45 x 0,5 cm

Darabszám: 192

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház