A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Állványos mágneses rajztábla

Ár:
10.500 Ft
Mágneses fekete- és fehér tábla krétával és filccel való rajzoláshoz
Elérhetőség: Nem rendlehető
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W91187
További képek

Leírás és Paraméterek

Ennek a rajztáblának mindkét oldalát használhatod. A zöld táblára krétával rajzolhatsz, a fehérre pedig táblafilccel készítheted el alkotásaidat, melyeket ha megunsz, egy szivaccsal egyszerűen letörölheted. A tábla mindkét felülete mágneses, így lapokat is rögzíthetsz rá, vagy mágneses formákból képeket is készíthetsz. A táblaalatt található kis polcra teheted a filctollakat, krétákat és még a kréta apró szemcséit is felfogja, így nem lesz kosz a tábla alatt.

A tábla könnyen forgatható.

A tábla 117,5 cm magas, 70 cm széles és 38,5 cm mély.

Életkor: 3+

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Méretek: 70x38,5 cm.

Magasság: 117,5 cm.

 

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház