A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Mágneses piramisjáték-90674

Ár:
4.370 Ft
Piramis építőjáték mágneses karikákkal
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2020. július 14.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W90674
Hogyan kapom meg?
További képek

Leírás és Paraméterek

Rakd egymásra a színes karikákat, alulra kerüljön a legnagyobb! Ha ügyes vagy, egy szép színes piramist építettél fel! Az egyes karikák mágnesesek és két darabra szedhetőek,
így további játékokat is lehet velük játszani, a karikafelek kombinálásával. A játék segít a méretek, formák, színek és ok-okozati kapcsolatok megtapasztalásában, miközben a szem-kéz koordinációt is fejleszti.
Életkor: 2+

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház