A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Mini golyóvezető tapadó koronggal - fajáték-91843

Ár:
2.390 Ft
Mini golyóvezető tapadó tappancsokkal - fajáték
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás GLS-el: 2021. május 17.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W91843
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Miközben a gyermek egyenként végigvezeti a kis színes fa gyöngyöket a golyóvezető játékon, mindkét kezének ügyessége fejlődik, megtanul koncentrálni és elsajátítja a különböző színek, formák nevét is.

A golyóvezető játékok fejleszti a kisgyermek finommotorikus mozgását.

A játék mérete: 10 x17,5 cm
Életkor: 2+

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház