A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
fa kirakó fából állatok és Nagyítás

Kirakó fából - Állatok és kicsinyeik

Ár:
1.080 Ft
Kirakó fából - Állatok és kicsinyeik
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2018. október 25.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W93010
Hogyan kapom meg?

Leírás és Paraméterek

Ez a fa kirakó 12 darabos és kedves állatok szerepelnek rajta a kicsinyeikkel. A fakeret tetején a kirakó kicsi képe segít a játékban.

Az ár 1 db kirakóra vonatkozik.

Jelenleg a tehenes és a bárányos kirakó van raktáron. Rendelés esetén a megjegyzésben meg lehet jelölni, hogy melyiket küldjük.

Életkor: 3+


A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.
Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal