A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Rólunk

Kedves Vásárló!

Remélem, elnyerte tetszésedet webáruházunk induló kínálata. Igyekeztünk széles felhozatalt összegyűjteni: kreatív, fejlesztő és érdekes játékokból. Arra törekszünk, hogy a játékfelhozatalt folyamatosan bővítsük újabb és újabb kategóriákkal, termékekkel.

Családi vállalkozásunk célja, hogy minőségi játékokat forgalmazzunk, amelyben megtalálják örömüket a gyerekek és egyúttal a szülők is. Gyakorló szülőként több éves személyes tapasztalatunk van a játékok kiválasztásban. Kisebbik fiunk négy, a nagyobbik lassan nyolc éves lesz, és olykor nehéz volt megtalálni nekik az életkorukhoz és érdeklődésükhöz, fejlődési szintjükhöz a megfelelő játékot. Külföldi utazásaink során meglepve tapasztaltuk, hogy sokkal nagyobb a felhozatal egy-egy országban, mint itthon. Célunk ennek a hiánynak a csökkentése, ezért arra törekszünk, hogy új és újabb gyártókkal ismertessük meg az érdeklődőket, szem előtt tartva az anyagi lehetőségeiket a családoknak. Az elsők között széles körben kevésbé ismert Grimm’s játék márkát mutatjuk be.

Fontosnak tartjuk a tudatos nevelést és hisszük, hogy egy kis odafigyeléssel, teljesebb és boldogabb gyerekkort biztosíthatunk a gyermekeinknek. Célunk, hogy gyakorló pedagógusok véleményét kikérjük, és azt megosszuk a vásárlóközönségünkkel.

A kínálatunkat úgy próbáltuk összeállítani, hogy a játékokhoz használt alapanyagok (fa, papír, stb...) fenntartható forrásból származzanak. A legtöbb gyártó nagy hangsúlyt fektet az FSC tanúsított alapanyagok használatára vagy olyan anyagok kiválasztására, amik újrahasznosíthatóak. Arra törekszünk, hogy az általunk forgalmazott játékok alapanyaga ellenőrzött forrásból származzon, vagy újrahasznosított alapanyag felhasználásával készüljenek.

A minőségi szolgáltatás biztosításához professzionális segítséget hívtunk, abból a célból, hogy a vásárlói igények maximálisan ki legyenek elégítve. Természetesen, ha valamilyen hibát találnál az oldalunkon szívesen vesszük, ha szólsz nekünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ki tudjuk javítani.

Cégünk adatai:

Cégnév: Színes Játék Kft

Cím: 1221 Budapest Kiránduló utca 102/B

Adószám: 24165189-2-43

Cégjegyzékszám: 1309160096

Belföldi bankszámlaszám: 10918001-00000028-04890005

Külföldi utaláshoz: IBAN: HU98 1091 8001 0000 0028 0489 0005

A sok hasznos baráti tanácson és ötleten felül az alábbi partnerek segítik illetve segítették az oldal létrejöttét:

Domain szolgáltató

Tárhely szolgáltató

Oldalkialakítás Shoprenter

Ügyvédi iroda Ormós Ügyvédi Iroda

Fuvarozók: Pick Pack, Fürgefutár - GLS

Bank – Unicredit Bank

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal