Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   

Eligazodás a weboldalunkon

Mit hol találunk?

Egy kis segítség ahhoz, hogy megtaláld a több száz játékunk között azt, amire pont szükséged van.

 

Különleges fajátékot keresel? Nézz szét a Grimms fajátékok között! Ezt úgy tudod a legegyszerűbben megtenni, hogy a honlapon baloldalt, a Hírlevél modul alatt megkeresed a Grimms játékok logóját. Kattints rá, és az összes Grimms játék megjelenik a képernyőn.

 

 

Olyan színes fajátékot keresel, ami jó minőségű és jó árban is megkapod? Ebben az esetben a Woodyland termékei között érdemes szétnézni. Az összes Woodyland terméket akkor tudod egyszerre megnézni, ha baloldalt a Hírlevél modul alatt rákattintasz a Woodyland logóra.

 

 

Különleges gyerekszoba-berendezést keresel? Nézzél szét a Djeco -Little big room- termékei között. Az összes gyerekszobába illő berendezést megtalálod a „Gyerekszoba, dekorációk” kategóriában, s amennyiben csak a különleges francia Djeco termékei között nézelődnél, kattints a „Little big room” ikonra a honlap baloldalán a Hírlevél modul alatt.

 

 

Logikai játékot keresel, ami hosszú időre leköti a csemete figyelmét? Ebben az esetben a Smart Games játékait ajánljuk figyelmedbe. A legegyszerűbben úgy tudod behozni a játékboltunkban lévő összes Smart Games terméket, hogy rákattintasz a logóra, ami a honlapunk bal oldalán a Hírlevél modul alatt van.

 

 

 

Nincs ötleted, hogy mit vegyél ajándékba? Tanácstalan vagy? Valami szép és ötletes játékot keresel? Nézd meg játékboltunk Djeco termékeit. Az össszes francia Djeco játékot a Djeco logóra kattintva tudod előhozni.

 

 

 

Szeretitek a természetet? Jó lenne megvizsgálni egy bogarat nagyításban? Vagy egy gyerektávcsövet keresel elfogadható áron, de jó minőségben? Szoktátok nézegetni a csillagokat? Természethez köthető játékokat a Navír logóra kattintva tudsz előhozni.

 

 

Különleges, egyedi ajándékot keresel? Esetleg ajándéknak szánod? Fontos hogy szép csomagolásban legyen? Olyan ajándékot keresel, amit nem tömegtermék? Nézz be az Ajándéknak ajánljuk kategóriába.

 

Ha nem találnád, meg, amit keresel vagy valamilyen kérdésed van, az oldal jobb alsó sarkában az „Üzenj nekünk” ikonra kattintva vagy bal oldalon az Üzenet küldése gomb segítségével egyszerűen és röviden leírhatod, amit keresel. Ha nem vagyunk a számítógép mellett, akkor is megkapjuk az üzenetedet. Írj bátran!

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház