Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Montessori tábla - készségfejlesztő játék - 90223

Ár:
7.500 Ft
5.500 Ft
Megtakarítás 27%
Montessori tábla számokkal, betűkkel, számoló gyűrűkkel.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2024. május 24.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W90223
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Montessori tábla - készségfejlesztő játék leírása: 

Ez a vidám színű fa fejlesztő játék elősegíti a betűk, számok megismerését, a színek felismerését és a számolás alapjainak játékos elsajátítását.

A színes fa fejlesztő játék számokat, betűket, a plusz és mínusz jelet, egyenlőségjelet tartalmaz egy fa táblával együtt. Ezeket a darabokat a fa táblán a megfelelő helyre tudják behelyeznie a gyerkőcök.

A kicsik számára puzzle-ként használható, a nagyobbak számára az írás-olvasás-számolás fejlesztésére alkalmas ez a játék.

A játék az angol ABC betűit tartalmazza, valamint a számokat 1-től 10-ig. Ezeket mind el lehet helyezni a táblán a saját helyükre.

Ezen felül az alap matematikai jeleket ( +, -, = ) is megtalálhatjuk a játék darabjai között, így a nagyobb gyerkőcök elsajátíthatják a számolás alapjait is a játék segítségével. A betűk megtanulásával pedig az írás és olvasás alapjait lehet megszerezni játékos kereteken belül.

A kis táblán 10 darab kis fa rúd található, amire korongokat lehet rárakni. A korongok színe és száma megegyezik egy-egy számmal. Például a sárga 1-es számhoz egy sárga korongocska tartozik, amit a szám mellett levő kis rúdra kell rárakni. Ezzel is lehet gyakorolni a számolást.

Montessori tábla - készségfejlesztő játék fejleszti:

 • koncentrációt, 
 • finommotoros készséget
 • logikai készséget
 • koncentráció készséget
 • a betűk, számok megismerését
 • a színek felismerését
 • a matematika alap műveletek elsajátítását

Montessori tábla - készségfejlesztő játék leírása: 

 • anyag: fa
 • életkor: + 3 év
 • méret:50 x 23 x 6.5 cm
 • nem: unisex
 • csomag méret: 50.5 x 3 x 27 cm

Pár szó a gyártóról:

Woodyland (Woody) Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland (Woody) játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára.  A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

Woodyland (Woody) játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

Woodyland (Woody) is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

A cég számos karitatív tevékenységet is végez, támogatva különböző szervezetet és alapítványt, amelyek aktív és sérült gyermek ellátására szakosodtak.

Cégünk készleten közel 200 féle színes fajátékot értékesít a Woodyland (Woody) termékei közül. Ezen termékek közül számos csehországi díjat elnyerő található, például a Nyolcas formájú sínpálya favonatokhoz elemes mozdonnyal ,a Kör alakú hálós hinta, a Geometriai formák kirakója, a Gyöngyválogató készlet, a Színes fatéglák.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Nem rendelhető
13.000 Ft 12.500 Ft
Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház