Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   

Bölcsődéknek és Óvodáknak

Kedves Pedagógusok!

Játékkínálatunk egy részét kimondottan Bölcsődéknek és Óvodáknak ajánljuk azért, mert a játékok kialakítása, alapanyaga időtálló, jól megtervezett, robosztus, minőségi termékkialakítás.

A fajátékok nagy előnye, hogy hosszú ideig képesek megőrizni az eredeti funkcióit akkor is, ha mindennapi intenzív igénybevételnek vannak kitéve.

A fenti előnyök mellett a fajátékok legtöbbje nem csak az időtöltést szolgálja, hanem egyúttal fejleszti a gyermekek logikai és finommotorikus készségeit, kreativitását. A fa tapintásával tapasztalatot szereznek a gyermekek a fa tulajdonságairól, úgy mint könnyű, nehéz, érdes, sima, kemény stb.

A kínálatunkban lévő termékek közül a Woodyland és a Grimm’s márkákhoz kérés esetén teljes katalógust biztosítunk , ahol számos az internetáruházunkban nem található termékek közül is választhatnak. Az említett két márka esetében 50 000 Ft feletti rendelés esetén 5%-os kedvezményt biztosítunk. A többi forgalmazott márka esetében is lehetséges kedvezményes vásárlás, viszont ebben az esetben a kedvezmény mértéke függ az adott termék elérhetőségétől, illetve a gyártó által támasztott feltételektől.

Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődésé,t kérem, forduljon hozzánk bizalommal az oldalunkon megadott elérhetőségek egyikén.

Amennyiben szeretne katalógust igényelni a Woodyland és a Grimm’s márkákhoz, kérem töltse ki a következő formanyomtatványt, és juttassa el hozzánk postai úton vagy e-mailen keresztül és mi postafordultával küldjük a katalógust és a kedvezményes teljes árlistát.

A fenti márkák teljes kínálatát az alábbi oldalakon is meg tudják tekinteni:

http://www.grimms.eu/index.php/en/

http://www.woodyland.eu/?lang=en&mena=EUR

Katalógusigénylés és formanyomtatvány letölthető ITT.

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház