A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
0
   

Környezetbarát játékok

 Környezetbarát játékok forgalmazása, gyártása ellenőrzött forrásból!

Mi is az az FSC tanúsított termék? Az FSC logóval ellátott termékek ellenőrzött forrásból származó faanyagból készülnek. A fakitermeléssel és faültetéssel, 
fafeldolgozással foglalkozó gazdálkodó szervezetek szigorú szabályoknak kell megfelelniük ahhoz, hogy FSC Tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokat, termékeket forgalmazzanak.

„Forest Stewardship Council” 1990-ben kezdte meg a tevékenységét, amelyet egy szűk körű Fafeldolgozással, Környezetvédelemmel és Emberi Jogok Védelmezésével foglalkozó szervezet alapította az Egyesül Államokban, Californiában.

A szervezet szoros megbeszéléseket kezdeményezet 10 különböző országban arra vonatkozólag, hogy milyen módon lehetne tanúsíttatni és szabályozni a tudatos fafelhasználást, beleértve a természetes erdőgazdálkodást és az ültetett erdőket.

Az évek során sok nemzetközi szervezet bekapcsolódott a tanúsítás folyamatába és ennek köszönhetően jelenleg a világ szinte minden táján található tanúsító szervezet, amely 180 millió! hektárt felölelő FSC szabványnak megfelelő erdőgazdaságot, fakitermelő egységet tanúsított.

Az FSC logóval ellátott termékek tehát megfelelnek a mai kor magas szintű környezetvédelmi elvárásainak, tudván, hogy az előállított termékek nem károsították a környezetünket és az alapanyagok újratermelődnek a következő generációk számára.

Forrás: https://ic.fsc.org/index.htm

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal