Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   

Környezetbarát játékok

 Környezetbarát játékok forgalmazása, gyártása ellenőrzött forrásból!

Mi is az az FSC tanúsított termék? Az FSC logóval ellátott termékek ellenőrzött forrásból származó faanyagból készülnek. A fakitermeléssel és faültetéssel, 
fafeldolgozással foglalkozó gazdálkodó szervezetek szigorú szabályoknak kell megfelelniük ahhoz, hogy FSC Tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokat, termékeket forgalmazzanak.

„Forest Stewardship Council” 1990-ben kezdte meg a tevékenységét, amelyet egy szűk körű Fafeldolgozással, Környezetvédelemmel és Emberi Jogok Védelmezésével foglalkozó szervezet alapította az Egyesül Államokban, Californiában.

A szervezet szoros megbeszéléseket kezdeményezet 10 különböző országban arra vonatkozólag, hogy milyen módon lehetne tanúsíttatni és szabályozni a tudatos fafelhasználást, beleértve a természetes erdőgazdálkodást és az ültetett erdőket.

Az évek során sok nemzetközi szervezet bekapcsolódott a tanúsítás folyamatába és ennek köszönhetően jelenleg a világ szinte minden táján található tanúsító szervezet, amely 180 millió! hektárt felölelő FSC szabványnak megfelelő erdőgazdaságot, fakitermelő egységet tanúsított.

Az FSC logóval ellátott termékek tehát megfelelnek a mai kor magas szintű környezetvédelmi elvárásainak, tudván, hogy az előállított termékek nem károsították a környezetünket és az alapanyagok újratermelődnek a következő generációk számára.

Forrás: https://ic.fsc.org/index.htm

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház