Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Grimm's

Grimm's

Grimm's

A Grimm’s játékok Németországból érkeznek hozzánk. Ezeket a különleges fajátékokat Németországban tervezi és készíti egy fiatal csapat, több termékük megkapta a "Kiváló játék" díjat Németországban.

A Grimm’s játékok különleges szín- és formavilágával fejleszti a kisgyermek finommotorikus készségét, kreativitását, logikus gondolkodását és nem utolsó sorban esztétikai érzékét. A Grimm’s termékek nem csak játékok, hanem különleges díszei is lehetnek a gyerekszobának.

A gyártó fontosnak tartja, hogy a termékeihez használt fa csak ellenőrzött és fenntartható forrásból származzon, így biztosítva azt, hogy a környezet nem károsul. Többféle fával dolgoznak úgymint: hárs, éger, bükk, juhar. A felhasznált anyagok sok mindenben eltérhetnek egymástól, ezért a termékek színvilága is változhat különböző fafajták esetén. Néha sötétebb vagy éppen világosabb, különböző tapintásúak vagy éppen más a „hangjuk”.Lehetnek hideg vagy meleg tapintásúak, más és más az illatuk. Rengeteg élményt nyújtanak a gyermekek érzékszerveinek.

A játékok tervezése során a tervezőkre hatással volt a Montessori és a Waldorf fejlesztési, nevelési elv. Ezért sok esetben használnak egyszerű formákat, mert a tervező célja, hogy rábízza gyermekekre, hogy felfedezzék és fejlesszék a kreativitásukat. A gyártó a széles, egyedi forma- és színvilágával arra törekszik, hogy serkentse a gyermekek érzékelését, kreativitásukat, fantáziájukat.

A játékok minősége az ISO 9001:2008 nemzetközi szabvány által biztosított és a használt olaj, illetve festékek megfelelnek az EN71 és a CPSIA/ASTM 963 szabványnak.

Jelenleg a felhozatalunkban egy kisebb kínálat található, amelyben összeválogattuk azokat a játékokat, amelyek ár-érték arány szempontból megfelelőek. A nem túl nagy felhozatal miatt azonban előrendelést felveszünk bármely Grimms termékre. Ezek kiválaszthatóak a gyártó hivatalos oldalán és nálunk megrendelhetőek: http://www.grimms.eu/index.php/en/products

Játékok raktáron
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház