A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Djeco

Djeco

A Djeco az egyik legism ertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A cég ötven éve indult Párizsban és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt.

A Djeco játékok főbb kategóriái, és termékei:

Újszülött kor: bébiknek szánt csörgők, esőbotok, húzható-tolható fajátékok, golyóvezetők, formaválogatók, favonatok, és építő játékok. 

Hangszerek: síp, dob, gitár, kaszkanyetta, xilofon, metalofon, csörgődob, stb.

Fa kirakó játékok: formaberakók, 3D puzzle játékok, kockakirakók, többrétegű puzzle játékok.

Oktató fajátékok: horgászós játékok, formakirakó játékok, fűzős játékok, dominó játékok, memória játékok, kalapálós játékok.

Szerepjátkok: játékkonyhák és tartozékai, játékbolt és tartozékai, orvosi bőröndök, ékszerek.

Babaházak: babaházak és kiegészítők.

Építőjátékok: autópályák, hajók, űrhajók.

Oktató játékok: dominó, lottó, memórialogikai fejtörők, 

Kirakó játékok: 3 darabostól az 500 darabos kirakóig.

Társasjátékok és kártyajátékok: 3 éves kortól. 

 

Djeco - Little BIG room

A Djeco gyerekszoba-dekorációval foglalkozó üzletága különleges megoldásokat kínál a gyerekeknek és a szülőknek a gyerekszoba berendezéséhez, díszítéséhez.

A Djeco tervező csapata mesébe illő dekorációs világot alkotott ezzel a termékcsaláddal. Az első ötletek megalkotását követően újabb és újabb kiegészítők, termékek születtek. A falra ragasztható mesefigurák és képek nagyon hangulatossá tudják varázsolni a gyermekek szobáját. A felhozatal által kínált lehetőségekkel mindenki a saját ízlése szerint feldíszítheti a szobát, ahol aztán igazán jól érzik majd magukat a gyerekek.   

 A termékeket a Gyerekszoba, dekorációk kategóriában találhatóak

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal