Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Fa babaház - Anna Villa - fajáték-91874

Ár:
21.500 Ft
20.990 Ft
Megtakarítás 2%
Fa babaház több kiegészítővel
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás GLS-el: 2024. július 08.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W91874
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Fa babaház leírása:

Rózsaszín, fehér és natúr fa színű babaház, sok kiegészítővel.

A babaház földszinti részére egy nyitható ajtón keresztül jutnak be a babaház lakói. A földszinten található a babaház konyhája és étkezője. Mint az a képeken látható a konyhához konyhaszekrény, az étkezőhöz asztal és két szék is tartozik. 

Az emeletre egy hosszú lépcsőn lehet felmenni a babákkal. A babaház emeleti részén elfér a hálószoba és a fürdőszoba is. Hálószoba bútor és fürdőszoba bútor szintén része a babaháznak. Az emeleti részen lévő erkély korlát alsó részén mágnesek vannak. A korlát a mágnesek segítségével rögzíthető. A babaházhoz tartozó gyerek baba 8,5 cm magas, az anyuka 10 cm magas.  A fa babaházhoz tartozó konyhapult 11,2 cm hosszú és a "szagelszívóval" együtt 10,5 cm magas. A fa babaházhoz tartozó szék kb. 6 cm magas és  3,1 cm széles. A fa babaházhoz tartozó fürdőkád  12,5 cm hosszú és 4,8 cm széles, teljes magassága kb. 4,6 cm. A szekrény 10,5 cm magas, szélessége 8 cm, mélysége 3,5 cm. A fából készült játék szekrény ajtaja nyitható. A franciaágy 8 cm széles, 12,2 cm hosszú és kb. 4,7 cm magas. A fa babaház lépcsője kb. 31 cm hosszú.

Mit fejleszt a babával és a babaházakkal való játék?

A játékbabákkal és babaházakkal való játék fejleszti a gyerkőcök szociális érzékenységét, hiszen a játék közben megtanulják a másokról való gondoskodás fontosságát. Ha megfigyeljük a kicsiket játék közben, észrevehetjük, hogy ösztönösen utánozzák az anyukájukat. A gyerkőcök leutánozzák a felnőttek világát, a napi tevékenységeinket, a szokásainkat.

Megtanulják a törődést, gondoskodást, felelősségvállalást, empátia készséget is. Ahogy beleélik magukat a szerepbe, beszélgetnek a babákkal az fejleszti a kicsik szókincsét, képzelőerejét. Fejlődik a személyiségük, szociális készségük is.

Játék közben berendezik a babaházakat és leutánozzák ott is a napi tevékenységeket. (pl főzés, stb.)

A babák öltöztetésével, a babaház berendezésével fejlődik a kicsik szépérzéke és a kézügyessége, finommotorikus készsége is.

Tehát jól látható, hogy ez a játék több képességet, készséget is fejleszt, amikre a későbbiek során nagy szüksége lesz a gyerekeknek.

Fa babaház főbb paraméterei:

  • A fa babaház 51 cm magas, 53 cm hosszú és 32,5 cm mély
  • Lapraszerelt állapotban van, összeszerelést igényel.
  • Összesen 17 darabból álló fa játék babaház.
  • Életkor: 3+
  • Súlya: 4,75 kg
  • Mágnes az erkély rögzítéséhez
  • Ajtaja nyitható
  • Kicsi bútorok ajtaja nyitható
  • Kislányoknak ajánlott
  • Gyártó: Woodyland

Fa babaház gyártója:

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Termék címkék: babaház, fa babaház
Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház