A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco - HOP! HOP! HOP! - Társasjáték

Ár:
10.590 Ft
Hop!Hop!Hop! Az együttműködés társasjátéka.
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás GLS-el: 2021. május 13.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ08408
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Ebben a társasjátékban vagy mindenki nyer vagy mindenki veszít. A játékosok csapatot alkotnak és akkor nyer a csapat, ha sikerül minden bábunak beérni a karámba még mielőtt a szél összedönti a hidat. Ha a híd összedől még mielőtt mindeni beérne a karámba, akkor bizony mindenki vesztese a játéknak.

A társasjáték szereplője egy pásztorlány, egy kutya és a juhok. A pásztorlány megy elöl és a kutya mindig az utolsó s a juhok mennek középen. Szépen sorba minden bábu elindul a hegy felől, utána átmegy a vidéki úton és a hídon, majd beérkezik a karámba. Hogy hogyan haladnak előre a játékosok? A dobókocka mutatja meg az utat.

A játékhoz tartozó dobókockával 6 különböző cselekvést lehet dobni; hely, virág, híd, nap, dupla juh, szél.

(A virág jelentése: vidd a kiválasztott bábut a vidéki útról a hídhoz.) (A szél jelentése: vedd el a híd egyik pillérjét.)

Fontos, hogy a híd pillérjeit úgy vegyék el a játékosok, hogy az minél később dőljön össze. Jó szórkozást!   smiley

Ezt a társasjátékot 4 éves kortól ajánljuk.

Mit is találsz pontosan a társasjáték dobozában?

4 db táblát, 1 hidat, 10 fa darabot (a híd pillérjei), 1 karámot, 1 pásztorlányt, 9 juhot, 1 kutyát, 1 dobókockát.

Pár szó a társasjáték gyártójáról: a Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A cég ötven éve indult Párizsban és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház