Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Fa babaház - Színes modern babaház - DJ7803

Ár:
27.390 Ft
Fa babaház - Színes modern babaház - kiegészítő nélkül
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2022. augusztus 17.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ07803
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

A fa babaház leírása:

Melyik kislány ne szeretne egy saját babaházat?

Ez a francia Djeco játékgyártó terméke. Igényes tervezésű, modern, emeletes, színes babaház. A babaházhoz nem tartoznak kiegészítő berendezések és babák. Kiegészítőket külön lehet megvásárolni a webáruházunkban.

A gyerekek saját ötleteik alapján rendezhetik be ezt a házat. Indulhat a tervezés: hol legyen a konyha, fürdőszoba? milyen bútorok kellenek a szobákba? Miután kész a berendezés, már költözhetnek is a babák, utána indulhat a játék.

Lehet egyedül is játszani, de nagyon jó móka, ha a barátokkal közösen játszanak a gyerkőcök. Vidám szórakozást nyújt ez a tevékenység, hiszen el lehet játszani a babacsalád egész napját a felkeléstől a főzésen át a lefekvésig. 

Mit fejleszt a babával és a babaházakkal való játék?

A játékbabákkal és babaházakkal való játék fejleszti a gyerkőcök szociális érzékenységét, hiszen a játék közben megtanulják a másokról való gondoskodás fontosságát. Ha megfigyeljük a kicsiket játék közben, észrevehetjük, hogy ösztönösen utánozzák az anyukájukat. A gyerkőcök leutánozzák a felnőttek világát, a napi tevékenységeinket, a szokásainkat.

Megtanulják a törődést, gondoskodást, felelősségvállalást, empátia készséget is. Ahogy beleélik magukat a szerepbe, beszélgetnek a babákkal az fejleszti a kicsik szókincsét, képzelőerejét. Fejlődik a személyiségük, szociális készségük is.

Játék közben berendezik a babaházakat és leutánozzák ott is a napi tevékenységeket. (pl főzés, stb.)

A babák öltöztetésével, a babaház berendezésével fejlődik a kicsik szépérzéke és a kézügyessége, finommotorikus készsége is.

Tehát jól látható, hogy ez a játék több képességet, készséget is fejleszt, amikre a későbbiek során nagy szüksége lesz a gyerekeknek.

A fa babaház adatai:

  • A babaház mérete: 36,5 cm magas, 40 cm széles: 40 cm hosszú.
  • Lapraszerelt babaház, kicsomagolás után könnyen összeállítható
  • Doboz mérete: 41 x 41 x 5 cm
  • Életkor: +4 év
  • Alapanyaga: fa, plexi

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház