Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Fa játszóház homokozóval - W91902

Ár:
71.190 Ft
59.000 Ft
Megtakarítás 17%
Kerti játszóház homokozóval -  ami lehet kastély, vagy katonai erőd, ahogy éppen a gyerekek feldíszítik. 
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás GLS-el: 2023. július 28.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: 91902
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Fa homokozó és játszóház leírása:

Egy praktikus kerti játszóház homokozóval a Wooodyland -től. 

A játszóház igazán praktikus. A játszóház a homokozó fölé gurítható. A gyerekek a játszóház szélén üldögélve építhetik a homokvárat, készíthetik a homoksütiket. Amikor a homokozás befejeződik a házikót a homokozó fölé guríthatjuk, így nem kerül bele szemét, ráadásul a homokozó játékok is egy helyen lesznek, nem kell pakolgatni őket. 

A játszóház nagyon jól használható, hiszen a tető megvédi a kicsiket a napsütéstől. Ráadásul a gyerkőcök képzeletére lehet bízni, hogy milyen módon alakítják át maguknak. Lehet belőle királylányos kastély ha függönyöket, párnákat rakunk rá, vagy katonai erőd ha másképp dekoráljuk fel. 

A képeken látható függönyök, katonai álcázó és egyéb játékok nem tartoznak a játszóházhoz, csak ötletet adhatnak a játék dekorálására.

A kis házikó remek a gyerekek számára a szerepjátékokhoz, ahol leutánozhatják a felnőttek tevékenységeit játékos keretek között.

Kerti játszóház, fa homokozó fejleszti:

 • a kommunikációs készséget,

 • a találékonyságot,

 • a kreatív, problémamegoldó gondolkodást,

 • a képzelőerőt

 • és az erkölcsi nevelésben is nagy szerepük van.

Kerti játszóház, fa homokozó főbb adatai:

 • Mérete: 120 x 125 x 143 cm
 • Homokozó mérete: 115 x 115 x 21.5 cm
 • Életkor:  + 3 év
 • Csomag mérete: 132 x 62 x 24 cm
 • kellemes kuckó a játékhoz, bújócskához
 • könnyű összeszerelés
 • könnyen tárolható
 • Anyag: fa

Pár szó a gyártóról:

Woodyland (Woody) Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland (Woody) játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára.  A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

Woodyland (Woody) játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

Woodyland (Woody) is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

A cég számos karitatív tevékenységet is végez, támogatva különböző szervezetet és alapítványt, amelyek aktív és sérült gyermek ellátására szakosodtak.

Cégünk készleten közel 200 féle színes fajátékot értékesít a Woodyland (Woody) termékei közül. Ezen termékek közül számos csehországi díjat elnyerő található, például a Nyolcas formájú sínpálya favonatokhoz elemes mozdonnyal ,a Kör alakú hálós hinta, a Geometriai formák kirakója, a Gyöngyválogató készlet, a Színes fatéglák.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház