A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Gyöngyös fa hinta

Ár:
5.500 Ft
5.090 Ft
Megtakarítás 7%
Fa hinta színes gyöngyökkel, magasított oldalakkal.
Elérhetőség: Nem rendelhető
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W10315
Hogyan kapom meg?
További képek

Leírás és Paraméterek

A magasított oldalfalú hinta már az egészen kicsi, de már ülni tudó gyerek számára biztonságos szórakozás. A két láb között végigfutó biztonsági szalag megakadályozza a kicsúszást.

A gyermek lába között húzódó biztonsági szalag végén egy csatt található, kikapcsolás után a gyermek könnyen kivehető a hintából. 

A hintához 145 cm hosszú kötél tartozik. A kötél két végén egy-egy fém karika található.

A képen látható 4 db piros fagyöngy hiányzik a raktáron lévő termékeinről, ez azonban nem befolyásolja a hinta használatát. 

(A színek tekintetében az első képet vegyék figyelembe.)

Életkor: 1+

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal