A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Fa barbie babaház - Háromszintes babaház lifttel - Barbie babáknak - MALIBU - 91331

Ár:
43.500 Ft
Háromszintes rózsaszín babaház lifttel - bútorokkal
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2022. június 28.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W91331
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Barbie fa babaház leírása:

Melyik kislány ne szeretne egy saját babaházat?

Ez a darab egy gyönyörű, háromszintes babaház, ami a kislányok álma. A ház akár a Barbie babák részére is megfelelő. Az emeletes ház fából készült, szépen derkorált mind a három szintje. A babaházhoz több bútor, kiegészítő is tartozik, amik részben fából, részben műanyagból készültek. (összesen 18 darab).

A ház földszinti része és az első emelet között a házban lakó babák egy lifttel közlekedhetnek. 

A földszinten található a fürdőszoba és a konyha. A fürdőszoba berendezéséhez tartozik egy fehér-kék színű kád, egy mosdó és egy wc is, a konyhába pedig egy sárga-fehér színű ebédlőasztal két darab székkel. A konyhához lehet csatlakoztatni egy teraszt is, kerti bútorokkal.

Az első emeleten alakították ki a nappalit. Ide lehet elhelyezni egy darab kanapét egy asztalkával együtt, valamint a zongorát a zongora székkel. Az első emeletre lifttel juthatunk fel.

A ház legfelső szintjére került a hálószoba, ahová a baldachinos ágy, állólámpa, éjjeli szekrény olvasó lámpával kerülhet. Természetesen a gyerekek máshogy is berendezhetik a házat.

A babaház órákra letudja kötni a gyerekek figyelmét, hiszen berendezhetik azt, eljátszhatják a napi tevékenységeket (főzés, fürdés, lefekvés, stb.) Játszhatnak egyedül, de a barátokkal együtt is. Kíváló a szerepjátékokhoz.

A babaház teljesen komplett, azonban ha szükséges még egyéb kiegészítők is vásárolhatóak hozzá.

Barbie fa babaház főbb adatai:

A Barbie babaház méret: 120 cm magas, 75 cm széles, 39 cm mély.

A pavilon/terasz mérete: 30x30 cm.

A pavilon/terasz magassága: 42 cm.

Anyaga: fa, műanyag (kisebb kiegészítők műanyagból készültek).

A termék 19 darabból áll, 18 db kiegészítő + 1 db babaház.

Csomag súly: 18,5 kg

Életkor: +3 év

Mit fejleszt a babával és a babaházakkal való játék?

A játékbabákkal és babaházakkal való játék fejleszti a gyerkőcök szociális érzékenységét, hiszen a játék közben megtanulják a másokról való gondoskodás fontosságát. Ha megfigyeljük a kicsiket játék közben, észrevehetjük, hogy ösztönösen utánozzák az anyukájukat. A gyerkőcök leutánozzák a felnőttek világát, a napi tevékenységeinket, a szokásainkat.

Megtanulják a törődést, gondoskodást, felelősségvállalást, empátia készséget is. Ahogy beleélik magukat a szerepbe, beszélgetnek a babákkal az fejleszti a kicsik szókincsét, képzelőerejét. Fejlődik a személyiségük, szociális készségük is.

Játék közben berendezik a babaházakat és leutánozzák ott is a napi tevékenységeket. (pl főzés, stb.)

A babák öltöztetésével, a babaház berendezésével fejlődik a kicsik szépérzéke és a kézügyessége, finommotorikus készsége is.

Tehát jól látható, hogy ez a játék több képességet, készséget is fejleszt, amikre a későbbiek során nagy szüksége lesz a gyerekeknek.

Játék webáruházunk további babaházai:

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház