Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco - Moszkitó - Társasjáték

Ár:
8.360 Ft
A megfigyelés és gyorsaság játéka - társasjáték 
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2024. május 29.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ08469
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Ezt a társasjátékot minimum 2 maximum 4 játékos tudja játszani.  Cél: minél több katica korongot összeszedni.

A társasjáték elején szét kell osztani mind a 48 db kártyát a játékosok között , így mindenkinek lesz egy kis paklija, amit maga elé tesz az asztalra, lefelé fordítva. A kártya játékos oldalán alma, méhecske, vagy moszkitó van. Az asztalra  ki kell tenni  a játék bábukat; a virágot a moszkitót és az almát. Ezen felül mindenki kap egy méhecskét, amit maga elé tesz.

Indulhat is a játék!

A társasjáték menete: egyszerre minden részvevő felfordít egy kártyát és ha egyforma kártyát (mondjuk az almát) látnak a játékosok, akkor az egyforma lap játékosai csatába szállnak egymással. Hogyan is? Az alma esetében az asztalra kitett almát kell megszerezni. Aki felkapja az almát az nyerte a kört, így neki jár egy katica korong. A következő körben a kártyalapok felfordítása után mondjuk többen méhecskét fordítanai, akkor a játékosok feladata, hogy a méhecskéjüket rátegyék a virágra. Ész így tovább.

Ha elfogynak a kártyák, akkor meg kell számolni kinek van több katica korongja. A játék végén az nyer akinek több katicája van.

A gyártó 5 éves kortól ajánlaja ezt a játékot, de tapasztalatunk szerint már a 4 évesek is tudnak játszani a Moszkitó társasjátékkal.

A társasjátékhoz mellékelünk részletes leírást.

A Moszkitó társasjáték tartalmaz 1 db virág bábut, 1 db moszkitó bábut, 4 db méhecske bábut, 1 db alma bábut, 25 db katica korongot, 48 db kártyalapot.

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház