Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Fa autószállító kamion vesenyautókkal - 90790

Ár:
7.500 Ft
Fa autószállító kamion vesenyautókkal - 90790
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2023. április 03.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W90790
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Fa autószállító kamion leírása:

 • Fából készült autószállító jármű, ami az emeletes rakodóján négy darab színes kis vesenyautót szállít.
 • A kis gépkocsivezetők nagy élvezettel szállíthatják a versenypályára a kis versenyautókat ezzel a fa autószállító kamionnal. Miután megérkeztek, idulhat is a futam. Lássuk melyik autó lesz a győztes. 
 • A kamion emeleti része lenyitható, így a versenyautók le tudnak gurulni a kamionról. Lenyitás után az emeleti rész illeszkedik a földszinti részhez, ezért a földszinten utazó autók is le tudnak gurulni a teherautóról. A versenyautók szállítás közben nem tudnak jobbra vagy balra legurulni a teherautóról, hiszen a kamion platóját úgy alakították ki, hogy a versenyautó kerekei egy mélyedésbe illeszkednek, így az oldalirányú mozgás nem jöhet szóba.  smiley
 • Fa autószállító kamion kerekei gumiból készülnek, gurulás közben az kamion csendes.
 • A versenyautók kerekei műanyagból készültek, a kerekek közötti távolság megegyezik a fa kisvonatok kerekeinek távolságával, így aki szeretné, akár a síneken is tologathatja a versenyautókat.
 • A játék 3 éves kortól ajánlott. Segíti a finommotoros fejlődést.
 • A plató rész szükség esetén leakasztható a kamionról
 • CE jelöléssel ellátott, biztonságos játék.

Fa autószállító kamion főbb adatai:

 • anyaga fa, műanyag és gumi
 • színes
 • darabszám: 6 db (versenyautó 4 db, kamion és egy vezető bácsi)
 • méret: 27 x 11 x 8 cm
 • súly: 0.68 kg
 • életkor: + 3 év
 • Gyártó: Woodyland

Fa autószállító kamion gyártója: Woodyland

Woodyland (Woody) Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland (Woody) játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára.  A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

Woodyland (Woody) játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

Woodyland (Woody) is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

A cég számos karitatív tevékenységet is végez, támogatva különböző szervezetet és alapítványt, amelyek aktív és sérült gyermek ellátására szakosodtak.

Cégünk készleten közel 200 féle színes fajátékot értékesít a Woodyland (Woody) termékei közül. Ezen termékek közül számos csehországi díjat elnyerő található, például a Nyolcas formájú sínpálya favonatokhoz elemes mozdonnyal ,a Kör alakú hálós hinta, a Geometriai formák kirakója, a Gyöngyválogató készlet, a Színes fatéglák.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Nem rendelhető
13.000 Ft 12.200 Ft
Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház