A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Favonat vagonokkal - világító-dudáló

Ár:
7.590 Ft
Világító-dudáló rudas favonat vagonokkal nyomtatott mintás elemekkel - fajáték
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. október 21.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W90840
Hogyan kapom meg?
Fa vonat szettek
További képek

Leírás és Paraméterek

Dudáló-világító mozdony, mely után két vagon csatlakoztatható. Nagy méretű, különböző alakzatú, csillagos-pöttyös építőelemek rakhatók a rudakra, így a szállítmány menet közben sem esik le.

A játék 2 db AAA elemmel működik. A játékban a 2 db elem benne van, azonnal használható. Az elemeket a mozdony alsó részén lehet cserélni. A vonat szükség esetén kikapcsolható.

43x8,5x13,5 cm
Életkor: 2+

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház