A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Hordozható fa szerszámos láda - barkácskészlet

Ár:
5.350 Ft
3.790 Ft
Megtakarítás 29%
Fa szerszámos láda 
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. május 21.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W91868
Hogyan kapom meg?
További képek

Leírás és Paraméterek

Csöpög a csap? Elromlott a fűnyíró? A kis ezermester ezzel a szerszámkészlettel szinte mindent meg tud szerelni! A hordozható, színes szerszámos ládában nemcsak a legfontosabb szerszámoknak van helye. A doboz oldalán kialakított furatokba facsavarok illeszthetőek, melyhez sokféle faelem rögzíthető.

18 darabból álló játék
Életkor: 3+

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal