A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Favonat szett elemes mozdonnyal

Ár:
11.200 Ft
Nyolcas formájú sínpálya favonatokhoz elemes mozdonnyal - 40 darabos - fajáték
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. október 21.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W91121
Hogyan kapom meg?
Fa vonat szettek
További képek

Leírás és Paraméterek

Ebből a 40 darabból álló fa sínkészletből sokféle pályát építhetsz, a híd segítségével akár egy nyolcas alakú pályát is. A készlethez tartozik egy elemmel működő zöld mozdony is. Vajon hány vagont tud felhúzni a dombon? Fa kisvonatok, emberkék, fák, kisautó és házikók is része a készletnek.A tárolóvödör 27 centiméter magas.
Életkor: 3+

 A zöld elektromos mozdony előre és hátra is tud menni. AA elemmel működik.

Csak a kisvonatról (külön is áruljuk) részletes leírást talál ide kattintva.

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház