A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Játék garázs - parkolóház - fajáték

Ár:
19.700 Ft
Háromszintes játék garázs fából tartozékokkal - fajáték
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. március 28.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W90083
Hogyan kapom meg?
További képek

Leírás és Paraméterek

Ha szeretsz autózni, ezt a játék parkolóházat is imádni fogod! A háromszintes parkolóházban minden kisautódnak jut hely, parkold be őket egymás után a helyükre! A játékot öt kiegészítő tartozékkal szállítjuk (kisautó, emberek) A képen látható sínpálya és favonatok nem része a játéknak. Hazánkban kapható favonat játék, favonat sín szettek viszont csatlakoztathatóak ehhez játék parkolóházhoz, ezért igen népszerű termék. Sokan azért veszik, hogy még tovább tudják bővíteni favonat készletüket. Az autók emeletek közötti mozgását a "lift" és a felhajtó segíti, illetve két sorompó is tartozik a parkolóházhoz, ezek a sorompók segítik a favonatok közlekedését a parkolóház földszintjén. :-)

Érdemes tudni, hogy a favonat játékok fejlesztik a gyermek szem- és kézkoordinációját, logikai készségét és fantáziáját.

Magassága: 45 cm

Szélessége: 40 cm
Életkor: 3+

A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal