Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Öt állásos fűtőház - garázs - fa vonatokhoz-91811

Ár:
11.200 Ft
Öt állásos fűtőház, garázs játék favonatokhoz
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2024. július 18.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W91811
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Egy öt állásos fűtőház, garázs ahol a favonatok este kipihenhetik a fárasztó napot.

A favonat sínkészlet kiegészítő eleme a favonat fűtőház/garázs. A játék vonatok itt tudnak pihenni és az éjszakai pihenés után innen indulnak reggel útjukra. A fűtőházba öt mozdonnyal lehet beállni, s minden beálló egy kis ajtóval csukható. A játék két részből áll, az elágazásból, ami natúr színű illetve a garázsból, ami felett a fekete garázs tető látható.

Ezzel a kiegészítővel a gyerekek többek között azt is megtanulják, hogy ha egy játék vonat éppen aludni igyekszik akkor meg kell várni amíg az beparkol, s csak aztán tud a másik vonattal kihajtani, hiszen csak egy sínen lehet be- ill. kigurulni a játék garázsból. 

A játék 41 x 30 cm.

Magasság: 10 cm.

Életkor: 3+

Pár szó a gyártóról:
A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház