A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Játék parkolóház, garázs - favonat kiegészítő

Ár:
10.490 Ft
Játék parkolóház, garázs - favonat szett kiegészítő
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. május 29.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W91847
További képek

Leírás és Paraméterek

Jelenleg zöld színben kapható.

Liftes játék parkolóház fa vonatokhoz, kisautókhoz.

A játék parkolóház földszintjére behajthatsz kedvenc kisautóddal, s utána a lifttel feljuthatsz az emeltre ahol le is tudsz parkolni. Ennél a parkolóháznál érdemes letenni a kisautót, hiszen a földszinten megáll a fa vonat, amivel aztán tovább folytathatod utadat a városba.

A parkolóház alapanyaga fa és műanyag, 2 kiegészítő tartozik a játékhoz, s csatlakoztatható hozzá a népszerű fa vonat játék. A két kiegészítő elem egy-egy kisautó. 

Ez a játék parkolóház tovább kombinálható a népszerű fa vonat sínekkel, fa vonat kiegészítőkkel, úgy hogy a  a parkolóház földszinti részéhez két ponton hozzáilleszthetőek a fa vonat sínek, továbbá egy sávon a fa vonatok végig tudnak gurulni a parkolóház földszintjén. A játék parkolóház 47,5 cm széles, 31,5 cm magas. 

Áruházunkban sok-sok fa vonat kiegészítő kapható úgy mint sorompós átkelő fa vonatokhoz, elektromos játékvonat, alagút felüljáróval fa vonatokhoz, fa vonat fordító, különböző fa vonat sínek, emeletes vonat állomás fa vonatokhoz, emelő daru fa vonatokhoz, felnyitható vasúti híd fa vonatokhoz, forgatható vasúti híd fa vonatokhoz, favonat fűtőház, alagút fa vonatokhoz, boltíves fahíd.

Pár szó a gyártóról: A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték. 

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat. 

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt. 

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek. 

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal