A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Fa óra - készségfejlesztő játék - 90222

Ár:
5.700 Ft

Hány óra van? 

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2022. május 31.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W90222
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Készségfejlesztő játék fa óra leírása:

Ennek a fából készült fejlesztő órának a segítségével a gyerekek könnyedén megismerkedhetnek a számokkal és az óra kialakításával.

A legkisebbek fomaillesztőként, puzzle-ként játszhatnak vele, és megtanulhatják a színeket is játék közben.

A nagyobb gyerkőcök szintén játékos formában tanulhatják meg a számokat, illetve az idő leolvasását az óráról.

A fa óralapon nagy beilleszthető számokat találhatunk 1-től 12-ig. Mindegyik szám mellett található egy fa rudacska, amire a számhoz színben és értékben megfelelő kis korongokat lehet rácsúsztatni. Például a zöld színű 5 szám melletti kis rúdra 5 kis zöld korong rakható rá.

A belső kék körben az óra számai folytatódnak 13-tól 24-ig. A legbelső színes cikkekre osztott körben pedig a perceket lehet megtalálni ötösével 5-től 60-ig.

Készségfejlesztő játék fa óra fejleszti:

  • finommotoros készséget
  • a koncentráció készséget
  • a számolás készségét
  • a logikai készséget

Készségfejlesztő játék fa óra főbb jellemzői:

  • anyag: fa
  • életkor: + 3 év
  • nem: unisex
  • méret: 30 cm átmérőjű
  • csomag méret: 33 x 33 x 3 cm

Néhány szó a gyártóról:

Woodyland (Woody) Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland (Woody) játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára.  A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

Woodyland (Woody) játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

Woodyland (Woody) is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

A cég számos karitatív tevékenységet is végez, támogatva különböző szervezetet és alapítványt, amelyek aktív és sérült gyermek ellátására szakosodtak.

Cégünk készleten közel 200 féle színes fajátékot értékesít a Woodyland (Woody) termékei közül. Ezen termékek közül számos csehországi díjat elnyerő található, például a Nyolcas formájú sínpálya favonatokhoz elemes mozdonnyal ,a Kör alakú hálós hinta, a Geometriai formák kirakója, a Gyöngyválogató készlet, a Színes fatéglák.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház