Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Montessori torony és formaillesztő - DJ1077

Ár:
6.590 Ft

Montessori torony rövid leírása:

A Montessori torony - szivárvány kirakó egy ötletes fejlesztő játék, amely segíti a a gyerekek kézügyességüket fejleszteni. Játék közben ismerkednek a kicsik a színekkel és a méretekkel. A készletben egy öt színből álló, szivárvány színű montessori torony található, amelyet a gyerekek a megfelelő sorrendbe kell kirakjanak. A játék lényege, hogy a gyermekek a különálló elemeket megfelelő méret és szín szerint helyezzék el a toronyban, ezáltal fejlesztve a finommotoros képességeiket és a színek felismerését. A Montessori módszer alapján tervezett játék segíti a gyermek logikai gondolkodásának és problémamegoldó képességének fejlesztését. 

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2024. június 26.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ01077
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

A Montessori torony -és formaillesztő játék egy egyedülálló és mókás játék, amely megfelel a Montessori módszer elveinek. 

Ez a szivárvány formaillesztő fejleszti a gyermek kreativitását és kézügyességét. A játék célja, hogy a gyermek az összes színes és különféle formájú alapot egy toronnyá állítsa össze. A feladat nemcsak a színek és formák felismerésére és azok helyes összeillesztésére ösztönzi a gyermeket, hanem segíti a problémamegoldó képességét és a térbeli tájékozódását is.

Az egymásba helyezhető színes karikákon érdekes rajzokat talál a kisgyermek, tenger, halacskák, szitakötő.

A Montessori torony - szivárvány formaillesztő játék kiváló minőségű fából készült, ami biztosítja a termék tartósságát és hosszú élettartamát. A különböző alapok szépen illeszkednek egymáshoz, így a torony stabil és nem borul fel könnyen.

Ez a játék tökéletes választás gyermekeknek, akik szeretik a kihívásokat és élvezik az új dolgok felfedezését. A Montessori torony - szivárvány formaillesztő játék segít a gyermeknek fejleszteni a finommotorikus képességeit, miközben remekül szórakozik és színes világban kalandozik.

Ehhez a játékhoz tartozik egy fa tábla, melyben a torony elemeit lehet elhelyezni. A kisgyermek a torony elemeit a helyére pakolgatja, s közben a kirakós játékot is játszik.

Montessori torony és kirakó játék főbb paraméterei:

Mérete: 21 x 21x 3,5 cm

Doboz mérete: 22,6 x 22, 6 x 4 cm

Alapanyag: fa

Gyártó: Djeco

Életkor: 18 hónap +

Mit fejleszt a montessori torony?

 • színérzékelést,
 • tapintást,
 • mértani formák érzékelését,
 • súlyok érzékelését,
 • segíti a nagyságviszonyok megértését (kicsi, nagy, nagyobb),
 • koncentrációt,
 • segíti az érdeklődés kialakítását a kisgyermekben.

Montessori játék, mert:

 • a gyermekek méreteihez igazodik
 • dekoratív, színes játék, ezáltal a kicsiket cselekvésre ösztönzik
 • tartalmazza a megoldás kontrollját; a játék kialakítása
 • egy adott ismeret elsajátítására szeretné a kicsiket rávezetni (színek, formák megismerése)
 • a gyerekeknek önállóan van lehetősége rájönni a helyes megoldásra a próbálkozásaik során
 • valósághűség

Pár szó a montessori játék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó játékok

Készlethiány
12.455 Ft 11.490 Ft

Hasonló játékok

Készlethiány
12.455 Ft 11.490 Ft
Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház