A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Alakzatok és formák - fajáték

Ár:
5.490 Ft
Alakzatok - készségfejlesztő játék
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás GLS-el: 2020. október 19.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ08300
További képek

Leírás és Paraméterek

Készségfejlesztő játék a Djeco-tól. Mi történik ha két háromszöget egymás mellé tesszünk? Ki lehet rakni egy félkörből és negyed körökből egy teljes kört? Próbáld ki! A játék megmutatja milyen nagyszerű alakzatokat lehet kirakni egy pár háromszög, négyzet és kör segítségével. Életkor: 3-6 év Tartalom: 24 db játék kártya, 36 db forma Fajáték: a játék formák alapanyaga fa Doboz mérete: 21,5 x 21,5 x 5 cm

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház