A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Favonat kiegészítő - Felnyitható vasúti híd-90825

Ár:
6.090 Ft
Felnyitható vasúti híd fa sínkészlethez - fajáték
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2021. december 09.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W90825
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Hogyan kapom meg?
Fa vonat szettek
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Felnyitható vasúti híd favonat sínkészlethez.

Ennek a favonat sínekhez kapcsolható kiegészítő híd elemnek két része felnyitható. A vonatok csak akkor tudnak áthaladni a hídon, ha mindkét híd elemet leengedjük. A favonat híd alatt is át tud haladni két vonat, egy-egy favonat sínpályán.

Ahhoz, hogy a fa játék vonat fel tudjon menni a hídra szükség van 2 db emelkedős fa sínre, ezek a sínek a csomag részei. A favonat híd 50 cm hosszú. Kompatibilis a Magyarországon kapható népszerű favonat sín elemekkel. A favonat sín legkisebb nyomtávolsága 2 cm legnagyobb nyomtávolsága 2,8 cm. 

Online játékboltunk kínálatából ehhez a termékhez még ajánljuk az elektromos kisvonatot és a fa vonatok és fa autók szettet.

A doboz tartalma: 1 db híd elem, 2 db fa sín elem (emelkedős).

Életkor: 3+

Egy pár szó a favonat kiegészítő gyártójáról:
A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház