Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco - Bataflash kártyajáték

Ár:
3.350 Ft
Bataflash kártyajáték - Melyik állat szerepel mindkét lapon?
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2023. október 03.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05118
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Ehhez a kártyajátékhoz jó megfigyelőképesség és gyorsaság szükségeltetik. Csapjátok fel a paklijaitok legfelső lapját, aki először kiáltja a mindkét lapon
szereplő állat nevét, elnyeri a másik kártyáját.
Kártyajáték menete:       
A gyerekek szétosztják az összes kártyalapot egymás között. A kártyákat pakliba rendezve, lefordítva maguk elé helyezik. Indulhat a játék! Minden játékos egyszerre felfordítja a legfelső kártyalapot és aki hamarabb mondja ki annak az állatnak a nevét, ami mindkét kártyán szerepel az nyeri a kört. A felfordított kártyákat a kör nyertese saját paklija aljára teszi. Ha téved az egyik játékos, akkor az ellenfél kapja a kártyákat.
Az nyer, aki az összes kártyalapot megszerzi.
Életkor: 5-99 év
Játékosok száma: 2-4
Kártya szám: 44 db
Játék időtartama: min. 10 per

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház