A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Pouet! - kártyajáték gyerekeknek

Ár:
4.890 Ft
Mutogatós és hangutánzós kártyajáték
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2022. június 29.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05152
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Szórakoztató kártyajáték a Djeco-tól. A játékosoknak ki kell találni mutogatás vagy hang alapján, hogy mit ábrázol a kártya. Mit is találsz pontosan a dobozban? 40 db kék kártyát (mutogatós kártya) 40 db narancssárga kártyát (hangadós kártya) 40 db zöld kártya (mutogatós és hangadós kártya) Hogyan kell játszani a Pouet kártyajátékot? A játék elején keverjük össze a kártyákat és tegyük az asztalra, lefelé fordítva. A játék során az óra mutató járásával megegyező irányba haladjunk. Mindig a legfiatalabb játékos kezd. A játékosoknak ki kell találniuk, hogy mit ábrázol a kártya. A kártyát kihúzó játékos három különböző módon tudja elmagyarázni, hogy mit lát a kártyán. Vagy hangokat ad ki, vagy mutogat, vagy mindkettő. A kártyák különböző színűek: piros, kék, zöld. A piros színű kártyák esetében csak hangokat lehet kiadni, a kék színű kártyák esetében csak mutogatni lehet, a zöld színű kártyák esetében mutogatni is lehet és hangokat is ki lehet adni. Ha az előadó játékos ügyesen mutogat és a többiek kitalálják, hogy mi van a kártyán, akkor az előadó megtarthatja a kártyát. Ha nem sikerül kitalálni mi van a kártyán, a kártyát vissza kell tenni a pakliba. Az nyer akinek több kártyája gyűlik össze a játék végére. Életkor: 5-99 év Játékosok száma: 2-4 Kártya szám: 120 db Játék időtartama: min. 10 perc Kártyajáték csomagolása: 15,6 x 11,7 x 2,8 cm.

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház