Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Batasaurus - kártyajáték gyerekeknek

Ár:
3.480 Ft
Memória játék gyerekeknek
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2024. május 29.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05136
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Memória játék a Djeco-tól. Kinek van erősebb dinoszaurusza? Az viszi a kört.

Kártyajáték célja: minél több kört és kártyát nyerni. Kártyajáték menete: A játék elején minden gyerek kap 12 db kártyát. A saját kártyáit (12 db), mindenki maga elé teszi, úgy hogy lássa a dinókat. A kártyákat lehet egy (1x12), kettő (2x6) vagy három (3x4) sorba is rendezni. A kártyajáték elején mindenki kap 30 másodpercet, hogy megfigyelje, melyik dinoszaurusza hol van. Az idő lejárta után mindenki megfordítja a kártyalapjait, s innentől mindenki csak a memóriájára hagyatkozhat. Ezután kezdődhet a játék. Mindig a legfiatalabb játékos kezd és a játék az óra járásával megegyező irányba halad. A soron következő játékos felfordít egyet a saját kártyái közül. Amikor már mindenki felfordított egy lapot, akkor kell megnézni, hogy kinek sikerült a legerősebb lapot felfordítania. A legerősebb lap tulajdonosa viszi a kört.

Életkor: 5-99 év

Játékosok száma: 2-4

Kártya szám: 48 db

Játék időtartama: min. 10 perc

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház