Barion Pixel
A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Djeco Halloween - Bogoss - kártyajáték gyerekeknek

Ár:
5.820 Ft
Stratégiai kártyajáték gyerekeknek
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2023. október 02.
Gyártó: Djeco
Gyártó cikkszám: DJ05160
Átlagos értékelés: Nem értékelt
További képek a játékról

Játék leírás és paraméterek

Foszforeszkáló stratégiai kártyajáték a Djeco-tól. "Ottalvós" bulikhoz ajánljuk. Játék célja: 2 db csontváz összeállítása egész vagy törött csontokból. A kártyajtékról röviden: Minden játékos kapjon 6 kártyalapot a játék elején. A játék az óra mutató járásával megegyező irányba halad. A legfiatalabb játékos kezd. Az első játékos bárkitől kérhet egy lapot. Például szüksége van egy karra, akkor megkéri az egyik játékostársát, hogy adjon neki egy kart ábrázoló kártyát. A megszólított játékosnak át kell adni a kért kártyalapot, ha van neki. Ha a kapott kártyalap ép csontot ábrázol, akkor a kártyát kérő játékos kérhet egy újabb kártyát, így tovább rabolhatja a többi játékos kártyáit. Amennyiben a kapott kártya törött csontot ábrázol, nem rabolhat tovább a játékos, s a soron következő játékos kezdi rabolni a játékosok lapjait. Abban az esetben ha a kért testrész (ép vagy törött változata) nincs a másik játékos kezében, akkor a játékosnak húznia kell. Ha a kihúzott lapon a keresett csont van, akkor folytatódhat tovább a rablás, ha viszont nem a keresett csontot húzza ki a játékos, akkor a soron következő játékos jön. A játékhoz részletes leírást mellékelünk. Életkor: 6-99 év Játékosok száma: 2-4 Kártya szám: 44 db Játék időtartama: min. 15 perc Kártyajáték csomagolása: 15,6 x 11,7 x 2,8 cm.

 

Pár szó a Djeco-ról, a termék gyártójáról:

A Djeco az egyik legismertebb európai játékmárka. A minőség nem játék, mondja a Djeco, ezért játékaik alapanyagát gondosan válogatják és a termékeiket szigorú minőségügyi teszteknek vetik alá. A Djeco játékok az egész világon megtalálhatóak, több mint 45 országban értékesítik termékeiket. A különleges Djeco grafikák fejlesztik a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, esztétikai érzékét.

A Djeco ötven éve indult Párizsból és azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül úgy minőségben, mint árufelhozatalban. A Djeco kreatív képzőművész csapata folyamatosan bővíti a termékkínálatát, újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami gazdagítja a játék, kikapcsolódás és fejlődés lehetőségét.

A játékok színvilágának gazdagsága élénkíti, fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Egyedi mesefigurák gazdagítják a játékokat, némelyik puzzle egy komplex történetet mesél el. A játékok többsége kartonból készül, de számos fajáték is található a kiválasztott termékkínálatunkban.

Az évek során egy-egy termékkategóriában nagyon sok ötlet és kiegészítő termék készült, ezért a Djeco úgy döntött, hogy létrehoz egy új márkát - Little BIG room név alatt. Ezeket a Djeco termékeket honlapunkon a Gyerekszoba, dekorációk menüpontban találja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló játékok

Raktár készlet
Üzenet küldése

JÁTÉK WEBÁRUHÁZUNK SZÁMA: 0036-20-269-0808  Üzenet küldése  >>

Mobilra
optimalizált
webáruház