A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Favonat tartozék - Emeletes vonat állomás

Ár:
3.750 Ft
3.250 Ft
Megtakarítás 13%
Emeletes favonat állomás
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás GLS-el: 2019. március 28.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W90580
Hogyan kapom meg?

Leírás és Paraméterek

Az állomás egy fontos kiegészítő eleme a favonat játéknak, hiszen itt szállnak le és fel az utasok. A kisgyerekek szeretnek szerepjátékokat játszani; így gyakorolják a felnőttek viselkedéseket. Ezzel a favonat állomással sokféle történetet el tud játszani a kisgyermek akár egyedül akár a társaival együtt. Hogyan csatlakoztatható a favonat sín ehhez a favonat állomáshoz? Négy ponton lehet favonatot síneket csatlakoztatni; két sín csatlakozó pont van fent az emeleten és két sín csatlakozó pont van lent. Az emeletre hajlított ill. emelkedős favonat sínen juthat fel a vonat, ilyen hajlított sínek kaphatóak webáruházunkban a W90564-es cikkszámalatt. ( Sok favonat szett is tartalmazza az emelkedős favonat sínt. )

Hosszúság:22 cm.

Magasság: 10 cm.

Életkor: 3+

Pár szó a gyártóról: A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal